[omd-users] /omd symlink is deleted on package install

Justin Cruttenden j.cruttenden at brighton.ac.uk
Mon Jan 10 17:31:01 CET 2011


Hi guys!

First off, thanks for OMD! It is pretty awesome!

I had to re-install the daily build of omd-0.45.20110106 (long story - 
lost some files from /omd/versions/).

I had the following already installed...

# ls -l /omd/versions/
total 8
drwxr-xr-x 11 root root 4096 Jan 10 11:47 0.45.20110107
drwxr-xr-x 11 root root 4096 Jan 10 11:38 0.45.20110110
lrwxrwxrwx  1 root root   13 Jan 10 11:48 default -> 0.45.20110107

# yum --nogpgcheck reinstall omd-0.45.20110106-rh55-21.x86_64.rpm

I had a custom symlink:
# ls -l /omd
lrwxrwxrwx   1 root root     9 Jan 10 15:21 omd -> /omd-data

But after the reinstall was successful, my /omd symlink had been 
replaced with the default, causing all Nagios processes to suddenly die!

# ls -l /omd
lrwxrwxrwx 1 root root 8 Jan 10 16:19 /omd -> /opt/omd

I believe I installed 0.45.20110110 earlier, and this also replaced my 
symlink.

Best regards,
Justin

-- 
IT Services | University of Brighton | 01273 642802



___________________________________________________________
This email has been scanned by MessageLabs' Email Security
System on behalf of the University of Brighton.
For more information see http://www.brighton.ac.uk/is/spam/
___________________________________________________________
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.mathias-kettner.de/pipermail/omd-users/attachments/20110110/640b94b3/attachment.htm>


More information about the omd-users mailing list